Horoscop săptămânal, 10-16 iunie 2024. Mihai Voropchievici: Leii au parte de o protecție puternică. Fecioarele vor avea reușite extraordinare

12 06. 2024, 10:28

Această săptămână este una plină de evenimente neprevăzute, în care unele semne zodiacale vor fi provocate dar și recompensate. 

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în emisiunea Adevăruri ascunse cum vor evolua zodiile în săptămâna 10-16 iunie 2024.

Berbec

Aveți forța activă, dominați situația din jurul vostru. Sunteți plin de dinamism și combativitate, iar acest lucru va aduce în săptămâna următoare reușite.

Taur

Sfârșitul unei situații care pentru voi a fost undeva, un eșec. Sfârșitul acestei situații impune o transformare radicală, pentru că dacă nu acceptați schimbarea în profunzime, veți trăi tot cu angoase, tot cu ofuri şi suspine. Dacă veţi reuși să faceți schimbarea în profunzime, pentru că voi sunteți prea conservatori, veți trăi un nou suflu.

Gemeni

S-ar putea să mai aveți ceva reminiscențe de la săptămâna precedentă când ați avut dispute, un pic de furie, orgoliul vostru a fost rănit și ați fost un pachet de nervi. Săptămâna asta, dacă n-ați făcut trăsnăile negative săptămâna trecută și n-ați exasperat pe cei din jurul vostru, e bine… că dacă vă potoliți, evitați o ruptură care poate fi chiar violentă. Că e un prieten, că e o rudă sau, doamne ferește, chiar partenerul vostru de viață.

 

AFLĂ PREVIZIUNILE COMPLETE AICI